Warsaw 23:29 | New York 17:29 | Hong Kong 05:29 | Tokyo 06:29
Język | Language: Polski Polski | English English

Witamy w Interfracht Co. International Air Freight

Jesteśmy firmą spedycyjną specjalizującą się w logistyce transportu lotniczego (air cargo), oraz frachtu morskiego LCL (drobnicy ) i FCL(przesyłek kontenerowych). Działając w oparciu o zlecenia krajowe i zagraniczne aranżujemy i obsługujemy dostawy exportowe lub importowe od początku do końca w pełnym zakresie spedycyjno-celnym we wszystkich relacjach światowych na bazie “port to port” lub “door to door” wedle życzenia zleceniodawcy.

Zapewniamy atrakcyjne warunki współpracy:

  • specjalne upusty dla stałych Klientów realizujących z nami regularne dostawy towarowe.
  • elastyczną negocjację stawek przewozowych oraz kosztów dodatkowych usług.
  • przejrzystą politykę cenową, nie stosujemy ukrytych opłat czy zabiegów marketingowych etc.

Air cargo
Foto: Lars Plougmann

Kompleksowa oferta usług transportu Cargo lotniczego i morskiego

  • pełna obsługa spedycyjna przesyłek realizowanych drogą lotniczą i morską
  • dostawy i odbiory przesyłek lotniczych w Polsce i poza granicami
  • odprawy celne w pełnym zakresie
  • dostawy przesyłek "door to door" poprzez sieć naszych agentów na świecie
  • pełne monitorowanie przewozu przesyłek
  • transport multimodalny
  • usługi pakierskie (przesiedlenia)
  • spedycja przesyłek zbiorowych (konsolidacja)

Usługi przesiedlenia

Transport lotniczy - przesiedlenia

Kompleksowa obsługa w transporcie lotniczym i morskim mienia przesiedlenia do każdego miejsca na świecie.

Obsługujemy wszystkie rodzaje bagażu:

  • bagaż dyplomatyczny
  • bagaż służbowy
  • bagaż prywatny

Fracht lotniczy
na bazie
Airport-Airport

Fracht morski
na bazie
Seaport-Seaport

Fracht lotniczy
i morski na bazie Door to Door

  • Interfracht Co. Int. Air Freight
  • Al. Krakowska 264
  • 02-210 Warszawa
  • POLSKA